3 TOP hír az elektromos autók szerelmeseinek

Mindig kössön kötelező biztosítást!

A villanymotorral meghajtott autók ideális megoldást jelenthetnek azok számára, akik környezetbarát, gazdaságos és kényelmes járművet keresnek, és nem utolsósorban hosszú távon gondolkodnak. Az elektromos autók iparága napról napra változik, folyamatosan érkeznek a hírek a gyártóktól, melyek közül most mi is megosztunk néhány érdekességet.

 

A zöld rendszámos autók az innovatív technológiáknak köszönhetően egyre nagyobb hatótávolsággal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy egyre hosszabb utakat lehet velük megtenni, és egyre kevésbé kell aggódni az akkumulátor lemerülése miatt. Ez pedig nagy változásokat hozhat a piacon. A fejlődés nem áll le egy napra sem, és néhány hónap alatt hatalmas előrelépések történhetnek. Íme néhány a legfrissebbek közül:

 

  1. Jó hír a BMW márka rajongóinak! Pontosan egy hónap múlva leleplezik az i4 nagytestvérét: a BMW hivatalosan is bejelentette, hogy 2023. május 26-án pénteken debütál a nyolcadik generációs 5-ös sorozat, melynek tisztán elektromos hajtású verziója i5 néven lesz kapható.

 

  1. A Mini az új generációs Countryman modell prototípusát teszteli, ami szintén kedvező hír a BMW háza tájáról. A cégcsoport tagjaként működő Mini új, tisztán elektromos hajtású Countryman prototípusa 13 centiméterrel hosszabb és 6 centiméterrel magasabb a jelenlegi verziónál, és a FAAR platformra épül, akárcsak a BMW iX1 modell.

 

  1. A Volkswagen csoportban is egyre nő az elektromos autók aránya: 2023 első negyedévében mintegy 70 ezer tisztán elektromos Volkswagen talált gazdára, vagyis 31,2 százalékkal több, mint egy évvel korábban. Míg tavaly ilyenkor még csak 5,3 százalék, addig mára már 6,9 százalék a villanyautók házon belüli részesedése.

 

Ön is elektromos vagy hibrid hajtású gépjárművel közlekedik?

Kattintson ide, és kalkuláljon a hazai biztosítók legjobb KGFB ajánlatai közül, vagy kérjen ajánlatot CASCO biztosításra munkatársainktól:

https://zoldkotelezo.hu/calculation/kotelezo-biztositas-online

 

 

Kötelező biztosítás kalkulátor

Hasonlítsa össze a webszervízzel rendelkező biztosítók kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás ajánlatait, és kösse meg az Önnek leginkább megfelelőt.

Kötelező biztosítás gyorsan,
4 egyszerű lépésben

Adja meg gépjárműve, a szerződő és a biztosítási előzményeinek adatait
Díjkalkulátorunk segítségével kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő kötelező biztosítási ajánlatot
A kiválasztott biztosítási ajánlat elfogadását követően szerződését kényelmesen online megkötheti
A szerződéskötéstől számított 60 napon belül a kiválasztott fizetési mód és gyakoriság alapján