Vajon melyik modell lesz 2023-ban az Év Zöldautója?

Kössön kötelező biztosítást!

Idén negyedik alkalommal hirdette meg az Autós Nagykoalíció (ANK) az Év Magyar Autója díjakat. A nevezés 2022. augusztus 31-én lezárult és a szakmai zsűrinek jövő márciusig van ideje dönteni a helyezésekről. A nagy példányszámú, presztízsértékű online és nyomtatott lapok autós újságíróiból álló, független szakmai zsűri nagy feladat előtt áll. Vajon melyik modell lesz a büszke nyertes?

 

2022-ben az Év Zöldautója a különböző kategóriákban a Mini Cooper SE, a Hyundai Ioniq 5, a BMW iX, az Opel Astra phev, a DS4 E-Tense, a Kia Sorento phev és az Opel Combo e-modell lett. 

Az Év Zöldautója 2023 díjra az adott évben forgalmazott zöldrendszámos autókat hét kategóriában lehetett nevezni: elektromos városi autók, elektromos szabadidő-autók, elektromos prémium autók, hibrid városi autók, hibrid szabadidő-autók, hibrid prémium autók, valamint elektromos kishaszonjárművek.

 

A nevezési díj benevezett autónként nettó 400 ezer forint volt, és egy gyártó/importőr akár több autóval is indulhatott – utóbbi esetben kedvezményes díjért.

A kiválasztási szempontok között sok egyéb előtt döntő elemként a takarékosság és a hatékonyság szerepel, amit a leendő tulajdonosok is a leginkább mérlegelnek vásárlásaik során.

Melyik modellek lesznek a befutók? – Jövő tavasszal kiderül. Addig is folyamatosan nyomon követheti a versenyt és az eredményeket a népszerű autós magazinokban és természetesen mi is jelentkezünk majd a legfrissebb hírekkel.

 

Ön is környezetbarát autó tulajdonosa vagy még csak tervezi az autóvásárlást?

Kösse meg nálunk új vagy használt gépjárműve biztosítását! KGFB kalkulátorunk segítségével összehasonlíthatja a hazai biztosítók kötelező biztosítási ajánlatait és kényelmesen, online, percek alatt meg is kötheti az Önnek leginkább megfelelőt! Kattintson ide a kalkulációért vagy kérjen ajánlatot munkatársainktól:

https://zoldkotelezo.hu/calculation/kotelezo-biztositas-online

 

 

Kötelező biztosítás kalkulátor

Hasonlítsa össze a webszervízzel rendelkező biztosítók kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás ajánlatait, és kösse meg az Önnek leginkább megfelelőt.

Kötelező biztosítás gyorsan,
4 egyszerű lépésben

Adja meg gépjárműve, a szerződő és a biztosítási előzményeinek adatait
Díjkalkulátorunk segítségével kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő kötelező biztosítási ajánlatot
A kiválasztott biztosítási ajánlat elfogadását követően szerződését kényelmesen online megkötheti
A szerződéskötéstől számított 60 napon belül a kiválasztott fizetési mód és gyakoriság alapján